BENVINGUTS

Sóc en Víctor Marcos, militant d'ICV, primer tinent d'alcalde d'Urbanisme, Medi Ambient i Cultura de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada. Sóc també vicepresident segon del Consell Comarcal del Bages, delegat de l'Àrea de Desenvolupament Comarcal. Aquí trobareu allò que penso, amb l'objectiu de compartir-ho amb la resta de la xarxa.

dimecres, 20 d’abril del 2011

SOBRE LES URGÈNCIES NOCTURNES

La tardor passada, el Govern de la Generalitat va prendre la decisió de concentrar les urgències nocturnes de bona part de la comarca a Manresa, fet que provoca que si algun veí o veïna de Sant Joan necessita aquest servei ja no pot anar al CAP del poble, sinó que o bé ha d’anar a Manresa o bé ha de trucar al servei d’ambulància. Com a ICV, i com a Ajuntament, no vam donar suport a aquesta proposta, ja que l’àrea bàsica de Sant Joan, a banda del nostre municipi, en cobreix també d’altres, com ara Fonollosa o Rajadell, i creiem que s’ha argumentat de sobres que era possible i coherent continuar oferint aquest servei assistencial des del nostre CAP.

Fa pocs dies vam saber que el nou Govern no només no tornaria a posar en marxa les guàrdies a Sant Joan, sinó que retiraria metges i infermeres del servei. Creiem que és una mesura precipitada, gens consensuada, ja que ni els ajuntaments, ni els usuaris, ni els professionals no n’hem estat informats pel Govern, sinó pels mitjans de comunicació. Trobem també molt curiós el silenci de CiU del nostre poble. Ara que governen a la Generalitat, les urgències al nostre ambulatori ja no són una prioritat?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada